Fundacja im. Rodziny Czarneckich gościła 4 grudnia 2016 r. Świętego Mikołaja.

W Dworze Czarneckiego w niedzielę 4 grudnia odbyła się choinka dla podopiecznych Fundacji im. Rodziny Czarneckich a także: Stowarzyszenia Miasto Mieszkańców, Domu Pomocy Społecznej z ul. Baranowickiej, Zespołu Szkół nr. 12 w Białymstoku, z Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krypnie, Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego. W oczekiwaniu na Świętego Mikołaja dzieci bawiły się przy animacjach zorganizowanych przez „FastQuad”

W sali Kryształowej Dworu Czarneckiego panowała bardzo świąteczna atmosfera a dzieci z napięciem czekały na najważniejszego gościa.

Przybycie Świętego Mikołaja wywołało ogromną radość wśród zgromadzonych dzieci i ich opiekunów.

Każde dziecko otrzymało paczkę świąteczną z drobnymi upominkami przy rozdawaniu, których pomagły Debiutantki z Fundacji im. Królowej Marii Kazimiery.

Dziękujemy wszystkim naszym sponsorom i darczyńcom: Panu Jarosławowi Rudnickiemu, firmie Bos- Pol, Brand Distribution Group, Debiutantkom, Fundacji im. Królowej Marii Kazimiery, a także Przedsiębiorstwu Wielobranżowemu Piotr Timoszuk a także

Podlaskiej Komunikacji Samochodowej
Nova Spółka Akcyjna