Fundacja im. Rodziny Czarneckich

Ludzie, bez których nic nie byłoby możliwe - Wolontariusze naszej Fundacji

Dziękujemy Darczyńcom Fundacji za ich wkład w przygotowanie Śniadania Wielkanocnego dla potrzebujących w 2019 roku.

Zapraszamy do obejrzenia konferencji prasowej dotyczącej organizowanego przez nas śniadania charytatywnego.

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z prezesem naszej Fundacji Heleną Czarnecką na temat organizowanego przez nas charytatywnego Śniadania Wielkanocnego.

Zapraszamy wszystkich do wspólnego wielkanocnego stołu.

Wigilia dla potrzebujących - wolontariusze

Drodzy podopieczni Fundacji Rodziny Czarneckich!

Już po raz drugi Fundacja została nominowana do Podlaskiej Marki Roku, tym razem w kategorii wydarzenie.

Zachęcamy wszystkich do głosowania!

Zwracamy się do Państwa z prośbą o pomoc dla Stanisława Półtoraka.

Fundacja Rodziny Czarneckich wraz z Caritas Archidiecezji Białostockiej i Zespołem Szkół Katolickich im. Matki Bożej Miłosierdzia w Białymstoku już po raz piaty zaprosiła do stołu setki osób potrzebujących i samotnych. Tegoroczne spotkanie rozpoczęto od wspólnej modlitwy i życzeń. Następnie na stołach, przy których zasiedli potrzebujący, pojawiło się dwanaście tradycyjnych wigilijnych potraw.

Serdecznie dziękujemy naszym wspaniałym Darczyńcom, bez pomocy których tegoroczna Wigilia nie mogłaby się odbyć!

Zapraszamy wszystkie osoby samotne i potrzebujące na Wigilię Białostocką, która odbędzie się w najbliższy poniedziałek, 24 grudnia, o godz. 14.00.