Fundacja im. Rodziny Czarneckich

Piknik w Wasilkowie - Dzień Rodzicielstwa zastępczego

31 sierpnia br. w Podlaskim Muzeum Kultury Ludowej w Wasilkowie odbył się Piknik z okazji Dnia Rodzicielstwa Zastępczego.

Ludzie, bez których nic nie byłoby możliwe - Wolontariusze naszej Fundacji

Dziękujemy Darczyńcom Fundacji za ich wkład w przygotowanie Śniadania Wielkanocnego dla potrzebujących w 2019 roku.

Zapraszamy do obejrzenia konferencji prasowej dotyczącej organizowanego przez nas śniadania charytatywnego.

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z prezesem naszej Fundacji Heleną Czarnecką na temat organizowanego przez nas charytatywnego Śniadania Wielkanocnego.

Zapraszamy wszystkich do wspólnego wielkanocnego stołu.

Wigilia dla potrzebujących - wolontariusze

Drodzy podopieczni Fundacji Rodziny Czarneckich!

Już po raz drugi Fundacja została nominowana do Podlaskiej Marki Roku, tym razem w kategorii wydarzenie.

Zachęcamy wszystkich do głosowania!

Zwracamy się do Państwa z prośbą o pomoc dla Stanisława Półtoraka.

Fundacja Rodziny Czarneckich wraz z Caritas Archidiecezji Białostockiej i Zespołem Szkół Katolickich im. Matki Bożej Miłosierdzia w Białymstoku już po raz piaty zaprosiła do stołu setki osób potrzebujących i samotnych. Tegoroczne spotkanie rozpoczęto od wspólnej modlitwy i życzeń. Następnie na stołach, przy których zasiedli potrzebujący, pojawiło się dwanaście tradycyjnych wigilijnych potraw.

Serdecznie dziękujemy naszym wspaniałym Darczyńcom, bez pomocy których tegoroczna Wigilia nie mogłaby się odbyć!